تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

دانلود تحقیق مقاله پابان نامه گزارش کارآموزی

دانلود تحقیق مقاله پابان نامه گزارش کارآموزی پاورپوینت کتاب جزوه حل تمرین

تقویم لایه باز 96
http://kia-ir.ir

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

دسته بندی سایت

برچسب های مهم

حفاریعلائمگمشدهگنججوغناتاقکBuffer Cache حافظه موقت ( بافر ), File System هاي مختلف, Seek Time برداشت از يك تيپ منزل مسكوني روستا, بررسي حال و روز اجنماعي روستا, بررسي عوارض پوشش گياهي محيط طبيعي و روستا, بررسي موقعيت سياسي ، جغرافيايي روستا, بررسي وضعيت فرهنگي روستا, بررسي وضعيت معماري ابنيه روستا, تاريچه ، وجه تسميه ، بناهاي تاريخي, تاسيسات و تجهآزمون فرض وجه فرايندهاي داخلي, آزمون فرض وجه مالي, آزمون فرض وجه مشتري, ارزيابي عملكرد, ارزيابي عملكرد در ايران, الگوي فيشر براي ارزيابي عملكرد, برنامه ريزي استراتژيك, برنامه ريزي عمليات, تاريخچه ارزيابي عملكرد, توازن بين سنجه هاي مالي و غير مالي, توازن دبخش فناوری اطلاعات راه آهن, تاريخچه اداره كل راه آهن تهران, درباره راه آهن ایران, مقررات سیستم رزور بلیط اتوبوس, مقررات سیستم رزور بلیط قطار, مقررات سیستم رزور بلیط هواپیما, وظايف در حوزه HIS, وظايف در حوزه اتوماسيون اداري, وظايف در حوزه سخت افزار, وظايفاجزا و مهارت هاي لازم براي ارتقاي هوشمندي کسب و کار, اهميت استراتژيک هوش تجاري در تصميمات سازمان, تعریف هوش تجاری, تکنيک‌هاي تسهيل تصميم گيري هوش تجاري, ضرورت استفاده از هوش تجاري در سازمانها, عوامل موثر بر هوش تجاري سازمان, مراحل هوش تجاری, هوش تجاری چیس

آمار بازدید سایت

پیوند ها

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 139
  • بازدید دیروز : 216
  • بازدید کل : 28045

دانلود پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی تولید شکلات با فرمت word-ورد 14 صفحه


دانلود پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی تولید شکلات با فرمت word-ورد 14 صفحه

شكلات كاكائويي و تافي به عنوان ماده غذايي انرژي زا و مصرفي مي‌باشد كه بيشتر بعنوان تنقلات مصرف مي‌شود. شكلات و تافي در شرايط عادي محيط دو ماه ماندگاري دارد.چنانكه بيش از يكسال در انبار بماند خواص و كيفيت خود را از دست مي‌دهد. انبار محصول شكلات و تافي بايستي داراي جريان هواي مناسب بوده، انبار شكلات بايد با رطوبت نسبي 60% و درجه حرارت آن 16 تا 18 درجه سانتيگراد مي‌باشد. تحت شرايط مذكور شكلات بمدت 6 ماه با كيفيت خوب باقي خواهد ماند. به طور كلي شكلات بايد در درجه حرارت هاي پايين نگهداري شود.چنانچه اين محصول با نسبت درصدهاي لازم در فرمول توليد شود رقيبي براي كالاهاي مشابه خارجي مي‌باشد و همچنين مي‌تواند جهت صادرات در بازارهاي خارجي منطقه استفاده گردد. دانه هاي كاكائو ممكن است از نظر اسانس به دو گروه اصلي تقسيم شوند گروه اول شامل دانه هاي قوي از نظر اسانس بوده و گروه دوم انواع دانه هاي ضعيف از نظر اسانس خواهد بود. در صنعت شكلات از دو نوع دانه كاكائو استفاده مي‌گردد. گروه اول دانه هاي خوب بوده كه محصول آن كره كاكائو است و معادل 56% كاكائوي خالص است . گروه دوم دانه هاي متوسط و ضعيف است كه محصول آن پودر كاكائو بوده و معادل 44% كاكائو خواهد بود. پودر كاكائو معمولا بين 8 تا 27% چربي دارد . در صنعت شكلات سازي ، دانه هاي بو داده شده پس از آسياب به صورت مس ( ليكور ) در مي‌آيد

فهرست :

موضوع طرح : توليد شكلات و تافي

ظرفيت : 600 تن در سال

سرمايه گذاري كـل: 8/1488 ميليون ريال

سهم آوردة متقاضي: 8/158 ميليون ريال

سهم تسهيلات: 1330 ميليون ريال

دورة بازگشـت سرمايه: هجده ماه

ميزان اشتغالزايي : هجده نفر


مبلغ قابل پرداخت 12,500 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید


مطالب تصادفی

  • دانلود مقاله آماده درباره نابرابریهای طبقاتی و اجتماعی دانش آموزان با فرمت word-ورد 29 صفحه
  • دانلودپروژه مالی تجزیه تحلیل صورت های مالی بانک صادرات‎ با فرمت ورد 15 صفحه +فایل اکسل
  • پروژه آماده صورتهای مالی تلفیقی و سرمایه گذاری در واحد تجاری فرعی شرکتهای سهامی با فرمت ورد 32 صفحه
  • دانلود گزارش کارآموزی آماده رشته کامپیوتر در شرکت خدمات کامپیوتری با فرمت ورد 35 صفحه
  • دانلود پایان نامه آماده درباره ‎شاخص‌هاي رشد ارقام بهاره كلزا‎ با فرمت word-ورد 145 صفحه

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "دانلود تحقیق مقاله پابان نامه گزارش کارآموزی" می باشد
" فروشگاهی از 4KIA "